25 augusti 2019
14:45

Kinna IF

Referat: Ulricehamns IFK Blå - Kinna IF

En match som jag faktisk tycker att vi ska vinna! Vi äger första perioden och skapar en hel del kvalificerade lägen som kunde förvaltats bättre. I andra perioden slutar vi spela som vi kan och bjuder in Ulricehamn i matchen och släpper också in några enkla baklängesmål. Vi höjer oss i tredje perioden och skapar mycket chanser framåt men det dröjer ända till sista minuterna innan det blir kvaititet på avsluten och 3 snabba mål. Tyvärr släpper vi också in några bakåt när vi ligger på och dom kan kontra när vi tappar boll i farligt läge genom att hålla i bollen alldeles för länge. Så om vi summerar så påminner det här om många andra matcher där vi äger stora delar av spelet och skapar mycket framåt men har svårt att få bollen i nät. Idag har vi säkert 10-15 riktigt bra lägen plus en straff som vi med lite mer kyla kan placera enkelt intill stolparna.

Tycker ändå att vi kan konstatera efter två matcher i division 9 att vi är minst lika bra som våra motståndare och att de här jämna matcherna är bra för framtiden :)